Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: Crash & Cloud Upload
Κατέβασα σήμερα την b8079.
Είχα βάλει ένα φάκελο με κάμποσες λίστες να τον ανεβάσει στο cloud, και ταυτόχρονα έφτιαχνα μια άλλη λίστα με το linked tracks ανοιχτό στο side view.
Το πρόγραμμα κώλυσε και μου βγάλανε μήνυα not responding τα windows. Το λέω να κάνει τερματισμό. Το ξανά τρέχω και μου λέει ότι δεν βρίσκει τις βάσεις, και βλέπω και σκαναρει tags. Το κλείνω, κάνω reboot , το τρέχω και μοιάζουν όλα οκ,
ΑΛΛΑ ,
Έχει σταματήσει στη μέση το upload στο cloud του φακέλου με της λίστες. Έχει ανεβάσει κάποιες και κάποιες άλλες φαίνονται στο tree άλλα είναι κενές. δοκίμασα διάφορα αλλά δεν βρήκα τρόπο να συνεχίσει το upload από εκεί που σταμάτησε.

 

Posted Thu 04 Apr 24 @ 6:58 pm
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
ανοιξε το VirtualDJ, πηγαινε στις Ρυθμίσεις και βάλε την ρύθμιση createMidilog στο Yes
στην συνέχεια ξεκίνα από την αρχή να (ξανα)ανεβάζεις στο Cloud τις λίστες/φακέλους που είχες αρχικά ξεκινήσει. Δεν έχει σημασία αν κάποια/ες είναι ήδη ανεβασμένα.
Αν σταμαστήσει ανορθόδοξα ή διαπιστώσεις πάλι κάποιο πρόβλημα, θα υπάρχει ένα αρχείο Log Report.txt στον φάκελο του VirtualDJ. Ανέβασε το σε κάποιο server και πόσταρε εδώ το λινκ.
 

Posted Fri 05 Apr 24 @ 6:02 am
djdad wrote :
...
στην συνέχεια ξεκίνα από την αρχή να (ξανα)ανεβάζεις στο Cloud τις λίστες/φακέλους που είχες αρχικά ξεκινήσει. Δεν έχει σημασία αν κάποια/ες είναι ήδη ανεβασμένα.
....


το δοκίμασα εκείνη την ώρα αυτό, και έφτιαξε στο cloud καινούργιο φάκελλο με το ίδιο όνομα "όνομα φακέλου"(2)
 

Posted Fri 05 Apr 24 @ 7:06 am
Επίσης, όταν πάω στο 2ο pc και επιλέγω σε κάποιο φάκελο του cloud "synchronize on this computer as a Folder" και μετά "Force synchronize Cloud -> Local", δεν κάνει τίποτα ... δεν θα έπρεπε να μου κατεβάσει τα αρχεία από το cloud στο pc στον φάκελο που έχω επιλέξει;
 

Posted Fri 05 Apr 24 @ 7:23 am
βλέπω τώρα ότι ούτε το "synchronize on this computer as a List" δουλεύει. Φτιάχνει τη λίστα στο myLists αλλά είναι κενή ...
 

Posted Fri 05 Apr 24 @ 4:00 pm