Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: EQ
Σας χαιρετω. Αν δεν κανω λαθος, οταν εχω 'πειραγμενα' τα 3 bands του build-in equalizer και κανω π.χ load στο deck 2, λαμβανεται υπ'οψη η θεση του build-in equalizer στο deck 1. Συμβαινει το ιδιο με τα EQ 10 απο τα EXTENSIONS ? - Αυτη την σαφη απαντηση ειχα απο τον Phantom παλια: ''To AutoGain του προγράμματος δεν λαμβάνει υπ όψην του τα effects που τρέχουν στα decks και πολύ καλά κάνει. Επίσης το autogain διορθώνει το gain για χρήση flat με τα 3 bands του build-in equalizer και καλά κάνει. Τα 3 bands είναι για βοήθεια στη μίξη, και όχι για μόνιμες ρυθμίσεις''. Απλως θελω να διευκρινηστει αν με την λεξη effects εννοουμε τα EQ10 - EQ30. Ευχαριστω
 

Posted Tue 09 Apr 24 @ 6:59 pm
Ναι, τα EQ10/EQ30 είναι effects
 

Posted Tue 09 Apr 24 @ 7:41 pm
Αν η κονσόλα σου έχει Master + Headphones audio setup, τότε μπορείς να τρέξεις το EQ10/EQ30 σαν "Master" effect και να προσπεράσεις τα περισσότερα προβλήματα.
Έτσι θα έχεις ένα "φθηνό υποκατάστατο" ενός εξωτερικού hardware graphic equalizer

Ανάλογα με το τι θες να πετύχεις, μπορείς να χρησιμοποίησεις και VST Effect στο Master (εφόσον η κονσόλα έχει Master + Headphones audio setup πάντα)
Προσωπικά έχω χρησιμοποιήσει Dynamic EQ στο Master με την DDJ-RZ, ενώ για λόγους που ξεφεύγουν πολύ από τον σκοπό του forum έχω φορτώσει και έχω χρησιμοποιήσει και την Mastering Suite της iZotope (Ozone) για τις ανάγκες ενός project.

Αν η κονσόλα σου έχει External Mixer audio setup τότε οι επιλογές σου είναι δυστυχώς περιορισμένες.
 

Posted Tue 09 Apr 24 @ 7:47 pm
Ευχαριστω
 

Posted Thu 11 Apr 24 @ 9:40 am